Molimo Vas instalirajte ili uključite flash plugin





AVIN d.o.o.
Pregrevica 97, Zemun, Beograd

E-mail: avin@eunet.rs
Web: www.avin.co.rs

Telefon:
+381 11 3161621,
+381 11 3163897

Fax: +381 11 3163897
Mobil: +381 65 3000205

fb


» Procesna oprema
 

HOSOKAWA  

Grupacija HOSOKAWA obuhvata 3 firme – Teer Brak, Bepex-Hutt I Kreuter GmbH. Proizvode kompletne kuhinje za pripremu masa, prese za formovanje, ekstrudere, formovane valjke, mašine za čokoladiranje, temperir mašine, rashladne tunele, mašine za sečenje, itd. Hosokawa nudi tržištu kompletna postrojenja za proizvodnju različitih slatkih I brašnastih proizvoda sa i bez čokoladnog ili šečernog preliva. Jednoslojni i višeslojni bar proizvodi, punjeni i nepunjeni, sa cerealijama, sa susamom, lešnikom, voćem i želeom, karamelom itd. Pored toga postrojenja Hosokawe koriste se u proizvodnji pralina, tvrdih bombona, fondan proizvoda pravilnih i nepravilnih formi različitih bazičnih vezivnih masa, bilo da su praškasti, lepljivi, čvrsto vezujući, tečni itd.
 

Čokoladirka Formiranje produkata Priprema mase odmeravanje mešanje kuvanje
 
Rashladni tunel Formiranje produkata Roler former  

 

 

PETZHOLDT HEIDENAUER  

PETZHOLDT HEIDENAUER GmbH je firma sa tradicijom od preko 170 godina u proizvodnji i razvoju opreme za obradu kakao zrna i pripreme čokoladne mase. Obrada kakoa zrna podrazumeva procesnu obradu prženja kakao zrna preko mlevenja do kakao praha. Kod pripreme čokoladne mase, procesna oprema podrazumeva čitavu paletu pojedinačnih mašina i uređaja od miksera, trovaljaka i petovaljaka do končiranja čokoladne mase. Linije za proizvodnju čokoladnih masa su zastupljene u firmama u preko 80 zemalja sveta. Od 1. septembra 2004. godine PETZHOLDT HEIDENAUER GmbH pripada svetski poznatoj grupaciji LADCO / Škotska. Samim tim je u poslednjih nekoliko godina razvoj, proizvodnja i prodaja pojedinačnih mašina i kompletnih linija veoma povećana.

Program obrade kakao zna podrazumeva sledeće procese:

  •  Pojedinačne mašine za obradu kakao mase, kakao butera i kakao praha.
  •  Kompletne linije za preradu sirovog kakao zrna do krajnjih produkata
  •  Prateći specijalni pribori za sterilizaciju, alkalizaciju, lagerovanje i kontrole.

Program obrade čokoladne mase podrazumeva sledeće procese:

  •  Proizvodnja čokoladne mase za mlečnu, belu i buter čokoladu.
  •  Priprema fila i čokoladne mase za prelivanje
  •  Priprema šećerne ''compound '' mase za prelivanje
     
 Kakao presa Konti konča   Mikser Tip HKK 200
     
Perl mlinovi  Petovaljak Tip HFS 180S  

 



design by NormaReclamare