AVIN d.o.o.
Pregrevica 97, Zemun, Beograd

E-mail: info@avin.co.rs
Web: www.avin.co.rs

Telefon:
+381 11 3163897

Fax: +381 11 3163897
Mobil: +381 65 3000205

fb


» Procesna oprema
 

PETZHOLDT HEIDENAUER  

PETZHOLDT HEIDENAUER GmbH je firma sa tradicijom od preko 170 godina u proizvodnji i razvoju opreme za obradu kakao zrna i pripreme čokoladne mase. Obrada kakoa zrna podrazumeva procesnu obradu prženja kakao zrna preko mlevenja do kakao praha. Kod pripreme čokoladne mase, procesna oprema podrazumeva čitavu paletu pojedinačnih mašina i uređaja od miksera, trovaljaka i petovaljaka do končiranja čokoladne mase. Linije za proizvodnju čokoladnih masa su zastupljene u firmama u preko 80 zemalja sveta. Od 1. septembra 2004. godine PETZHOLDT HEIDENAUER GmbH pripada svetski poznatoj grupaciji LADCO / Škotska. Samim tim je u poslednjih nekoliko godina razvoj, proizvodnja i prodaja pojedinačnih mašina i kompletnih linija veoma povećana.

Program obrade kakao zna podrazumeva sledeće procese:

  •  Pojedinačne mašine za obradu kakao mase, kakao butera i kakao praha.
  •  Kompletne linije za preradu sirovog kakao zrna do krajnjih produkata
  •  Prateći specijalni pribori za sterilizaciju, alkalizaciju, lagerovanje i kontrole.

Program obrade čokoladne mase podrazumeva sledeće procese:

  •  Proizvodnja čokoladne mase za mlečnu, belu i buter čokoladu.
  •  Priprema fila i čokoladne mase za prelivanje
  •  Priprema šećerne ''compound '' mase za prelivanje
     
 Kakao presa Konti konča   Mikser Tip HKK 200
     
Perl mlinovi  Petovaljak Tip HFS 180S  

 

BAUERMEISTER

Kompaniji Bauermeister kombinuje inovativnu snaga sa dugom tradicijom u mašinskom inženjerstvu da bi se isporučila prilagođena rešenja kupcima širom sveta. Sa preko 135 godina iskustva, Bauermeister je jedan od vodećih svetskih proizvođača mašina za mlevenje i klasifikaciju i postrojenja za prehrambenu, mineralnu i hemijsku industriju. Sa sedištem u Norderstedt-u, severno od Hamburga, Bauermeister je član Probat Grupe, svetskog lidera na tržištu mašina i sistema za industriju kafe i hrane.
Zahvaljujući visokokvalitetnim standardima svojih mašina i postrojenja, kvalifikacijama zaposlenih i povoljnoj lokaciji u blizini Hamburga sa svojim svetskim vezama, Bauermeister je kompetentan partner i rešava problem svojih kupaca. Bauermeister neprestano razvija optimalne, tržišno orijentisane procesne tehnologije i testira specifične zahteve kupaca do najekonomičnijeg rešenja u našem dobro opremljenom tehnološkom centru.

     
Mlin Mlin za šečer Mlin za šečer
 
Roler mlin

 


EUROMEC

Koristeći decenijska iskustva i tehnologije, NUOVA EUROMEC proizvodi širok asortiman opreme i postrojenja usmerenih na konditorsku industriju. U svojoj ponudi ima postrojenja za proizvodnju tvrdih i mekih bombona i bombona sa centralnim punjenjem, postrojenja i sisteme za proizvodnju žvakaćih guma, tvrdih i mekih karamela, postrojenja za proizvodnju tvrdih i napunjenih okruglih lizalica, ravnih 3D i ‘’fency’’ oblikovanih lizalica sa različitim centralnim punjenjem kao i postrojenja za proizvodnju proizvoda sa čokoladnim prelivom, proizvoda sa čokoladnim punjenjem, ekstrudirane proizvode i funkcionalne specijalne proizvode.

 

CONFITECH

• Imajući svoje korene u svetu poznate kao RUFFINATTI tehnology, italijanska kompanija Confitech je sada četvrta generacija porodice koja od 1932.godine proizvodi kvalitetne mašine za proizvodnju slatkiša i koja je do sada pružila svetu neke od najboljih i dobro poznatih inovacija.

• Pored jedinstvene i inovativne mašine za mešanje testa IM.30, patentirane ranih 50’ godina, koja je postala Ruffinatti vodeća mašina, Confitech ubrzo prvi uvodi hlađenje bubnjevima i horizontalne mašine za razvačenje testa u konditorskoj industriji.

• Inovacije i kreativnost na tržištu nastavile su da inspirišu Confitech da pruži širok spektar opreme za proizvodnju tvrdih i mekih bombona, čvrstih ili sa centralnim punjenjem, lizalica, karamela i fondant masa

 

 

CUSINATO

Od 1964. godine firma Giovanni Cusinato proizvodi mašine za transport i skladištenje i mešanje zrnastih proizvoda za prehrambenu industriju.
Cusinato postrojenja su u službi svih sektora u kojima je neophodno rukovanje i skladištenje zrnastih proizvoda poput testenina, brašna, povrća, suvog voća i oraha, grickalica, bombona, smrznute hrane, hrane za kućne ljubimce, specijalnog peska i tako dalje.
Fleksibilnost, prilagođavanje i kvalitet su jake strane naših postrojenja za rukovanje, transport i skladištenje.

     
Cusinato Kofičasti transporteri Silosi
     
Spiralni transporteri Vibracioni dozatori Vibrosifteri
 
Spiralni transporteri


design by NormaReclamare